Emmys student!

hejhopp! igår var jag ledig för att gå på kusinens student <: det var jätte kul att träffa alla igen!
här kommer några bilder;
/ agnes johanna isabelle kjellander



underbar helg!

haft en jättemysig helg.
i fredags var det stan med tjejerna, sen åkte jag och ebba till braås och hämtade hunden och badkläder sem cyklade vi till drev, julia kom och vi satt ute på gräsmattan och åt ostringar :)

På lördagen åkte jag och ebba till ica för att köpa godis, sen vidare till böksholm där vi solade ett tag innan jonas och benjamin kom med båten.  vi bestämde oss för att åka iväg till en ö, jag och ebba solade på klipporna och det var jättemysigt! Sen cyklade jag och majken hem, men vi stannade hos nisse lite och kollade på hundvalpen, gud så söt! men senare på kvällen var det bauta, så kul har jag inte haft på länge. verkligen en lyckad kväll!

Söndagen var en slappdag. jag stekte i solen och mamma jobbade, ännu en gång kom jonas och benjamin, vi stack till ica och köpte glass sen tog vi båten till böksholm för att ta ett dopp. helgen har varit den bästa på länge!
 / agnes johanna isabelle kjellander

vem var i lenhovda om inte calle kristiansson ;)

nu var det längesen jag skrev!

tjaa!
nu var det väääldigt längesen jag skrev! men nu har sommaren äntligen kommit och snart är det lov! jag tror aldrig att jag har längtat såhär mycket värmen.  nu är det chill i skolan och det händer inte mycket. idag var det musikal och alla var jätteduktiga <: idag har jag och folket tillbringat dagen vid sjön. mys! glass och gräskrig. haha. imorgon blir det stan med julle, och på lördag bauta! ska bli jättekul.

på tisdag är det kajsas student och avslutning på hundkursen och på onsdag är det student för kusinvitamin, snicee! nähe, nu ska jag äta marabou och umgås med mor! / agnes johanna isabelle kjellander



RSS 2.0